CPL Aromas و Rocambolesc برای یک تجربه چند حسی با هم همکاری می‌کنند

شرکت عطرسازی CPL Aromas مستقر در بریتانیا، در کنگره عطر بارسلونا در سال ۲۰۲۵ (۱۸ و ۱۹ ژوئن) با Rocambolesc ، یک بستنی‌فروشی مشهور جهانی که توسط سرآشپز شیرینی‌پزی Jordi Roca و Ale Rivas تأسیس شده است، همکاری کرد.

در طول این رویداد دو روزه، غرفه CPL Aromas به یک بستنی‌فروشی شاد تبدیل شد که در آن بازدیدکنندگان می‌توانستند مجموعه عطرهای Ice Lab را کشف کنند، که هر رایحه به طور ویژه با بستنی‌های یخی شکل Rocambolesc که در مرحله نهایی این تجربه چندحسی قابل چشیدن بودند، جفت شده بود.

این مجموعه شامل پنج اثر بدیع بود ؛ هر کدام حول یک Aromaspace – فناوری عطرسازی منحصر به فرد CPL Aromas – ساخته شده بودند که بازدیدکنندگان می‌توانستند به صورت جداگانه در کنار عطر، آن را بو کنند:

  • باناشور ، که عصاره یک گریز گرمسیری را به تصویر می‌کشد، با عطر ساحلی AromaSpace در قلب آن. نت‌های میوه‌ای موز راه خود را در میان نت‌های لذیذ شکلات سفید باز می‌کنند، آکوردهای نمکی و تند درخشان، شور و نشاط را می‌افزایند، در حالی که نت‌های گرم و گلی خورشیدی، عطر را در پایانی درخشان می‌پوشانند.
  • Solycaria ، سرودی نوستالژیک برای روزهای بی‌خیال تابستان. این عطر با تداعی خاطرات کودکی از ماجراجویی‌های رودخانه‌ای و دانه‌های آفتابگردان، روح بعدازظهرهای آرام و آرامش‌بخش را در کنار عزیزانتان به تصویر می‌کشد. Pulicaria Incisa AromaSpace با رایحه شفاف و گل‌های سبز خود، در این داستان بویایی صمیمانه پیشرو است.
  • اوکوماچا ، دعوتی به یک باغ ژاپنی آرام در غروب آفتاب. نت‌های آبدار شلیل و میوه‌های روشن با عمق آرامش‌بخش ماچا آرومااسپیس تلاقی می‌کنند و همگی با رایحه‌های خامه‌ای و شیری ملایم می‌شوند. ترکیبی آرامش‌بخش و درخشان که یادآور آرامش ساعات طلایی است.
  • کاکائو گلیز ، جایی که رایحه شکلات سیاه آرومااسپیس و رایحه نعناع هاباگ با هم ترکیب می‌شوند تا حواس را بیدار کنند.
  • هیبیسیکل ، جایی که عطر فلور د جامائیکا، فضا و نت‌های سرزنده و میوه‌ای با هم ترکیب می‌شوند تا ما را به مکزیک ببرند، جایی که این گل با آب آمیخته شده و با رنگارنگ‌ترین محیط‌ها احاطه شده است.

در قلب این مجموعه، روند نوظهور نئوگورمند (neo-gourmand) نهفته است که عطرهای الهام گرفته از خوراکی را با مجموعه‌ای از پیچش‌های غیرمنتظره از مواد کمیاب و جذاب مانند دانه‌های آفتابگردان، ماچا، نت‌های شیری و تمر هندی برجسته می‌کند.

CPL Aromas ادعا می‌کند : «این سفر تجربی که حواس بویایی، بینایی و چشایی را درگیر می‌کند، توجه طیف وسیعی از شرکت‌کنندگان را جلب کرد.»

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا