جمعه - 15 فروردین 1404

زیبایی با نوآوری

زیبایی با نوآوری

نمایشگاه زیبایی تایپه 2025 به پیچیدگی رو به رشد مصرف کنندگان تایوان کمک می کند

نمایشگاه زیبایی تایپه 2025 که از 27 تا 30 مارس در مرکز تجارت جهانی تایپه برگزار شد، وعده می دهد که جامع ترین نمایشگاه در تاریخ 35 ساله خود باشد. این رویداد از چشم انداز مثبت بازار زیبایی در تضاد با سرزمین اصلی چین سود می برد.

این نمایشگاه با مضمون «زیبایی با نوآوری»، نسخه 2025 - با وسعت 11142 متر مربع - انتظار می‌رود که پذیرای 230 غرفه‌دار از سراسر جهان و مخاطبانی متشکل از 16000 متخصص صنعت باشد.

فضای نمایشگاه بخش‌های مختلف صنعت زیبایی، از مراقبت از پوست گرفته تا راه‌حل‌های فناوری زیبایی، فرمولاسیون‌های آرایشی، محصولات مراقبت از مو و مراقبت از ناخن را در بر می‌گیرد. برای نگاهی دقیق و کامل به اکوسیستم زیبایی، این نمایشگاه همچنین دارای مناطق اختصاصی برای نوآوری های بسته بندی و همکاری های OEM/ODM است.

پایگاه مصرف کننده پیچیده

بر اساس مقاله سفید اخیر که توسط شعبه تایوان Messe فرانکفورت، سازمان پشت این رویداد، با همکاری مؤسسه تحقیقات بازاریابی آرایشی و بهداشتی (CMRI) منتشر شده است، چشم انداز زیبایی پویا تایوان چشم اندازهای رشد امیدوارکننده ای را ارائه می دهد، به ویژه در بخش های نوظهور مانند راه حل های زیبایی پایدار و سازگار با محیط زیست.

صنعت زیبایی تایوان در حالی که کوچکتر از بازارهای همسایه مانند چین، ژاپن و کره است، پتانسیل قابل توجهی را برای برندهای برتر و در حال ظهور، به ویژه آنهایی که ارزش های پیشنهادی متمایز را به بازار می آورند، نشان می دهد. رجینا تسای، مدیر کل Messe Frankfurt (HK) شعبه تایوان، تاکید کرد که احیای بخش ممتاز، همراه با افزایش تقاضای مصرف کنندگان برای محصولات پایدار، نقطه ورود بهینه ای را برای برندهای بین المللی ایجاد می کند که به دنبال ایجاد جای پایی در بازار زیبایی آسیا هستند.

بر اساس این گزارش، داروخانه ها از فروشگاه های سنتی به عنوان پلت فرم ترجیحی خرده فروشی زیبایی در تایوان پیشی گرفته اند. در حالی که بازار همچنان تحت سلطه محصولات مراقبت از پوست و آرایشی است، با بیش از 73 درصد از سهم بازار، مراقبت از مو (9.7 درصد) و مکمل های غذایی (2.1 درصد) در حال افزایش است. وایت پیپر همچنین به افزایش علاقه به برندهای ژاپنی و کره ای اشاره می کند.

 

این گزارش بازار پیچیده‌ای را به تصویر می‌کشد که در آن مصرف‌کنندگان خریدهای پریمیوم و انبوه را بر اساس کیفیت، خدمات و دسترسی متعادل می‌کنند.